OM OSS

Österlen Entreprenad & Transport

Vi tror på ett engagerat team med glada människor som driver företaget framåt. Med nytänk och finess skapar vi starka resultat.

1990 bestämde sig Ulf Nilsson för att starta eget. Under åren har han sakta men säkert utvecklat företaget till en välrenommerad firma med båda fötterna ordentligt förankrade i myllan på Österlen. Nu 30 år senare utgår man fortsatt från Tomelilla i hjärtat av Österlen, sysselsätter 10 personer och omsätter cirka 20 miljoner.

Kärnverksamheten är fortsatt alla typer av markanläggning, grönyteskötsel samt specialtransporter. Utifrån kunders efterfråga så har vi startat en grushandel via vår hemsida. Vi erbjuder även tjänster via vår schaktåtervinning.

Hösten 2019 skrevs ett nytt kapitel i bolagets historia då man fick nya ägare i Grothbolagen och därmed gick med i den företagsgrupp av lokala, väletablerade markentreprenörer som de bygger upp. Förutom Österlen Entreprenad & Transport ingår; Park & Vatten i Skåne AB, D&P Anläggning AB, StaketLarm Sverige AB, Trans Naval AB, TA Mark AB samt Fibexpressen AB.

BedRooms
0
Square Areas
0
Car Parking
0
Apartment
0
Varför jobba med oss

När människor med olika färdigheter arbetar tillsammans i harmoni är fantastiska saker möjliga.

Vi sätter alltid kunden i fokus, en inställning som färgar vår verksamhet. Vi vill erbjuda er som kunder kvalitativa och smidiga lösningar på era problem. Via vår kunniga personal med en bredd yrkeskunskap hjälper vi våra kunder med deras förfrågningar och önskemål.

Du som kund kan även ta del av vårt sortiment av material som vi har tillgängligt både via vår Webshop och via vårt grusterminal på plats. Kontakta oss så hjälper vi er med att välja rätt material utifrån önskat användningsområde. Ni är bara ett telefonsamtal bort ifrån lösningen på ert problem.

Leende arbetare riktad mot kameran ståendes påväg in i sin groundmaster maskin
Kvinna med svart tröja och hårdhatt

Har du en fråga om en produkt eller tjänst?

De må vara en klyscha, men hos oss finns inga dumma frågor. Du når oss som vanligt på 0417-77 77 78.